Persoane interesate

Stilurile de baza in domeniul amenajarilor interioare 2

vineri, 24 decembrie 2010 by design-amenajari-interioare
Stilul Contemporan
Stilul contemporan-este stilul modern dar care  pastreaza o  linia calda ,prin finisajele alese cat si gama de culori folosita. Piesele nu par foarte noi, moderne, reci
Culorile sunt echilibrate, calde,pot fi pastelate iar tonurile stridente ies din discutie cand vorbim de aces stil.
Finisaje calde ,lemn-furnir, lemn masiv sau aspectul usilor cu rame si tablii cu aspect mai cizelat sau chiar capitonate cu piele pe alocuri ,pot fi caracteristice acestui stil.
Materiale textile-velur,plusul ,pielea ptr piesele capitonate sunt des folosite in conturarea unei ambiate caracteristice acestui stil.
Imprimeuri placute,vegetale sau florale,pete de culoare care sa nu epateze pot fi folosite pentru a completa anumite piese de decor-pernute,covoare,etc.
Stilul scandinav modern poate fi definit ca un stil contemporan.

Stilul Hightech
Stilul Hightech este un stil modern inovativ ,accentul cade pe structura mobilierului pare un stil unde orice detaliu de imbinare nu este intamplator si face parte din structura piesei respective.
Suruburi, nituri,  roti aparente ,brate telescopice, finisajele de tabla bruta, becuri aparente sunt specifice acestui stil.
Finisajele folosite sunt adesea din metal ,sticla si plastic si in mici proportii din lemn iar pentru partile capitonate -putem regasi material textil cat mai simplu, piele.
Culorile sunt adesea  terne-griuri, alb , in mici proportii negru.

Stilul Rural Elegant
Stilul Rural Elegant -este un stil cu influente din mobilierul englezesc, francez sau scandinav clasic pur, putand fi numit si stilul rural sic.
Finisajele mobilierului sunt placute, culori deschise-alb,culori pastelate iar formele mobilierului au preluari clasice dar nu au elemente de decor abundente.
Suprafetele sunt vopsite sau pe alocuri au o usoara patina.

Daniela Nacev -Deco Design Interior SRL
Posted in |
copywriting Daniela Nacev. Un produs Blogger.